ویژگی های سینک ظرفشویی

ویژگی های سینک ظرفشویی

images

سینک های ظرفشویی جنس، اندازه، تعداد لگن، وسایل جانبی، شکل و عمق متفاوتی دارند. سینک ظرفشویی در انواع سینک توکار و سینک روکار وجود دارد که نصب آنها متفاوتند.
از آنجا که سینک از ابتدایی ترین ملزومات هر آشپزخانه ای بوده که از تهیه و آماده کردن غذا گرفته تا شستشوی انواع میوه ها، سبزی ها و ظروف به آن نیاز داریم، دقت در انتخاب آن در راحتی هرچه بیشتر ما مؤثر است. مهمترین نکاتی که در مورد سینک ظرفشویی باید به آنها توجه نمود، جنس سینک، نمای ظاهری آن و ویژگی های مربوط به نصب و راه اندازی سینک است.
جنس سینک: جنس سینک ممکن است از استیل ضد زنگ، چدن، گرانیت کامپوزیت، مس یا … باشد. این روزها سینک هایی که از جنس استیل ضد زنگ هستند به سبب ظاهر زیبا، مقرون به صرفه بودن، دوام و راحتی در تمیز کردن از بیشترین استقبال برخوردارند. مهمترین مسئله در مورد سینک استیل ضخامت ورق آن است.
شکل ظاهری سینک: سینک ها از جهت شکل، اندازه، عمق، تعداد کاسه ها و وسایل جانبی که ممکن است به همراه آنها باشد متفاوتند. از نظر اندازه و تعداد کاسه ها، سینکی را انتخاب کنید که متناسب با فضا و نوع کارکرد شما باشد. هرچه تعداد کاسه های سینک ظرفشویی بیشتر باشد برای شستشوی همزمان مواد مختلف یا شستشو و آبکشی ظروف فضای بیشتری در اختیار شما خواهد بود. عمق کاسه های سینک باید هم با قد شما متناسب باشد و هم با عمق ظروف آشپزخانه شما.

نصب و راه اندازی: سینک ظرفشویی در انواع روکار و توکار است. سینک های روکار همان طور که از اسمشان مشخص است بر روی میز یا کابینت نصب می شوند و قابل جا به جایی هستند. این سینک ها معمولاٌ به دیوار پیچ شده و دور آن ها با نوار فلزی یا چسب آکواریوم به کابینت متصل می شود.
برای نصب سینک توکار، معمولاٌ داخل میز آشپزخانه سوراخ شده و سینک داخل آن ها جای می گیرد. این سینک ها نیاز به نصب و پرداخت هزینه جداگانه برای آن داشته اما عموماٌ ظاهر زیباتر و متقاضیان بیشتری دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.